Noi îţi aducem aminte.

nu-uita

Tu decizi!

Eşti bărbat. De multe ori îţi scapă detaliile. Îţi aduci aminte în ultima clipă că este ziua ei de naştere, sau aniversarea voastră. Te panichezi. Eşti la birou, accesezi internetul, găseşti o florărie şi-i trimiţi un buchet de flori. Răsufli uşurat. Ea nu va şti niciodată că tu ţi-ai amintit în ultima clipă. Te sună şi-ţi spune cât de mult te iubeşte şi cât de fericită o faci. Te feliciţi în gând pentru faptul că ţi-ai adus aminte. Şi pentru că ai fost norocos să găseşti flori.

Pe 14 februarie e Sfântul Valentin. E o sărbătoare americană, îţi spui. Dar ei îi pasă. Colegele, prietenele ei, primesc flori şi cadouri. Puţine lucruri sunt mai triste pentru o femeie decât să vadă că în jurul ei toate femeile primesc flori. Iar tu nu i-ai trimis. “A uitat, e zgârcit, nu-i pasă sau nu mă iubeşte”. Dar tu o iubeşti şi vrei s-o faci fericită. Atunci nu mai aştepta. Comanda-i din timp un buchet de trandafiri pentru Sfântul Valentin. Pentru că, de data asta s-ar putea să nu mai fii aşa de norocos dacă îţi vei dori să faci asta în ultima zi.

Nu-ţi place modul nostru de prezentare, Cutia cu Poveşti, eleganta mesagerilor, prospeţimea trandafirilor? Nu-i trimite de la Florăria cu Poveşti. Trimite-i de la oricare altă florărie. Dar trimite-i. Bucuria ei va merita fiecare bănuţ.

Comandă acum pentru livrare garantata pe 14 Februarie!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s