Despre noi

Bine ai venit la Floraria cu Povesti!

Va astept la Floraria cu Povesti

Va astept la Floraria cu Povesti

Ma numesc Marian. Am 40 de ani, am terminat o facultate de comunicare si lucrez intr-un domeniu care nu are absolut nicio legatura cu aceasta.

De ce am creat blogul Florariei cu Povesti?

Pentru a interactiona cu toti cei care vor avea curiozitatea sa citeasca, intr-o maniera informala, prietenoasa, umana. Pentru a le a arata, ca in spatele unei afaceri, indiferent despre ce este vorba, sta un om, nu un robot interest doar de cifre sau de profit. Sunt un om ca fiecare dintre voi; am trairi, emotii, sentimente, dezamagiri, frustrari, regrete, bucurii. Iar acest blog, ma va ajuta sa arat asta. Dincolo de cliseele unei afaceri. Voi aborda diverse subiecte… de la subiecte legate de flori.. pana la subiecte legate de viata mea si de propriile mele trairi. Pe acestea din urma le va semna „trandafirulrosu37”. Nu stiu daca voi scrie bine, nu stiu daca voi fi citit, dar stiu ca voi scrie sincer, liber, fara sa-mi cenzurez gandurile.

Acum sa-ti povestesc cum s-a nascut Floraria cu Povesti.

Vara trecuta, intr-o dimineata ce se anunta obisnuita, un coleg, care imi este si prieten, a venit extrem de abatut la birou. Cu doua seri inainte, se certase foarte rau cu iubita lui. Era tulburat si mi-a cerut sfatul. Ea nu-i mai raspundea la telefoane sau mesaje. I-am sugerat ca ar trebui sa faca un gest diferit de tot ceea ce facuse pana atunci: sa-i trimita un buchet de trandafiri la birou si printr-un mesaj sa-si ceara iertare intr-un mod delicat si emotionant. Nu se simtea inspirat si i-am promis ca il ajut.

Am accesat un site, am comandat florile online, mi-am lasat imaginatia sa zburde, am compus un mesaj care ar fi topit si ghetarii si… profitand de faptul ca ea nu ma cunostea personal, am facut eu livrarea. Inchipuiti-va reactia ei si a colegelor de birou, in momentul in care un tip imbracat in costum, cu un buchet de trandafiri in mana, se opreste in fata ei si ii spune ca reprezinta un serviciu personalizat de livrat trandafiri pentru persoane speciale, in conditii speciale. Jumatate din scopul pentru care eram acolo fusese atins. Atunci cand a citit mesajul, am fost convins, studiindu-i chipul, ca aceasta idee a mea, va avea un final fericit. Si asa a fost!

Ulterior el i-a spus adevarul. Dupa cateva saptamani, am fost invitat la o cafea de catre amandoi, iar ea, dupa ce mi-a multumit, mi-a spus zambind, ca ar trebui sa-mi schimb job-ul, sa duc oamenilor flori si mesaje, numindu-ma simbolic, un mesager al emotiilor.

Asa mi-a venit ideea infiintarii acestui boutique de trandafiri, elegant, unic, cu mesaje personalizate, create special pentru fiecare beneficiar al emotiei, cum imi place mie sa-I numesc. Nu este un serviciu de livrat flori, pentru asta exista zeci de site-uri, este un serviciu de „livrat” emotie. Noi nu suntem curierii care aduc flori, noi suntem mesagerii emotiilor tale.

Te astept si pe tine la Floraria cu Povesti!

e-mail: contact@florariacupovesti.ro

Reclame

3 gânduri despre „Despre noi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s