Floraria online

Floraria online

Floraria cu Povesti – Florarie Online cu livrari in Bucuresti.

Floraria cu Povesti este un boutique specializat in buchete si aranjamente de trandafiri pentru orice ocazie. Selectam fiecare trandafir pentru frumusetea si eleganta sa, iar buchetele noastre sunt concepute intr-un mod incantator si inovativ. Toate aranjamentele sunt realizate manual in atelierul nostru. Punem accent pe frumusetea autentica a florilor si asiguram intotdeauna flori proaspete. Buchetele de trandafirii sunt impachetate in cutii speciale si pot fi insotite de mesaje personalizate, iar mesagerii nostri le vor oferi elegant, imbracati la costum.

Pe site-ul nostru puteti comanda multe combinatii de buchete de trandafiri, dar putem sa realizam, la cerere, si alte aranjamente. Trebuie doar sa ne contactati aici si vom incerca sa raspundem cat mai prompt.

Iata cateva din buchetele noastre „standard”:

buchet-trandafiri-galbeni-11

Buchet de 11 trandafiri galbeni

buchet-trandafiri-portocalii-11

Buchet de 11 trandafiri portocalii

Buchet de trandafiri rosii Floraria cu Povesti

Buchet 11 trandafiri rosii

buchet de 19 trandafiri

Buchet de 19 trandafiri galben si alb

buchet-trandafiri-rosu-roz-19

Buchet de 19 trandafiri rosii si roz

Articole recente

Adevarata poveste a aruncarii buchetului de mireasa

Aruncarea buchetului de mireasa

Ai petrecut ore sau chiar zile pentru a-ţi alege buchetul de mireasă care să te reprezinte, care să-ţi placă şi să fie „al tău”! Iar acum te afli în situaţia de a-l da altcuiva? Şi nu oricum! „Tradiţia” spune să-l arunci peste cap, iar domnişoara cea mai agilă şi vigilă îl va prinde, mulţumindu-ţi că i-ai transmis şi ei o parte din norocul tău la măritiş.

Dar ce origini are această tradiţie?

Cu secole în urmă, miresele purtau bucheţele formate din ierburi aromatice, usturoi, fructe şi cereale pentru a alunga spiritele rele şi pentru a chema prosperitatea. De-a lungul anilor, ierburile şi cerealele au fost înlocuite cu flori, ca simbol al fericirii, fertilităţii şi iubirii. În aceeaşi perioadă exista şi o altă tradiţie, mai puţin plăcută pentru mirese. La sfârşitul ospăţului, în drumul spre Camera Nupţială, oaspeţii încercau să pună mâna pe un pic din norocul miresii, sfâșiind bucăți din materialul rochiei acesteia. Pentru a putea scăpa cu rochia întreagă, mireasa încerca la rândul ei să le distragă atenția aruncând în mulțimea urmăritoare buchețelul de ierburi şi fructe. Istoria nu ne spune dacă între cei care doreau să vandalizeze rochia miresei erau și bărbați, dar ne putem închipui că la sfârșitul mesei, cele care mai erau în stare să alerge după mireasă erau domnițele cele mai tinere.

Astfel, după mulţi ani, a rămas obiceiul aruncatului cu buchetul de mireasă, de data aceasta ales de fericită din mii de oferte, şi transmiterea oficială a dorinţei de măritat către o domnişoară care are noroc mai mare la prins.

  1. Noi îţi aducem aminte. Lasă un răspuns
  2. Ghidul Oferirii Florilor de Valentine’s Day Lasă un răspuns
  3. Buchetele de flori au impact imediat asupra fericirii Lasă un răspuns
  4. Un mesaj de la un client al Florariei cu Povesti Lasă un răspuns
  5. “Noi nu livram flori. Noi aducem emotie”- De 4 luni facem asta. Satisfactii si insatisfactii. Lasă un răspuns
  6. Drumul trandafirilor (II) 1 răspuns
  7. Drumul trandafirilor (I) Lasă un răspuns
  8. Razboiul celor doua roze. Din care s-a nascut a treia. Lasă un răspuns
  9. Ce efect au pliculetele cu hrana pentru flori Lasă un răspuns